Aktualitások

Együttműködés bejelentése

2020. januártól a Mertcontrol Hungary Kft., a ProKat Kft. (HL-LAB), és a Mertcontrol Metric Kft. együttműködésével megalakul Magyarország legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő laboratóriumi hálózata.

2019-12-13

Minden Tisztelt jelenlegi és jövőbeli Partnerünket szeretnénk tájékoztatni, hogy 2020. januártól a

  • Mertcontrol Hungary Kft., Kerepes
  • ProKat Kft. (HL-LAB), Debrecen
  • Mertcontrol Metric Kft., Komárom együttműködésével megalakul

Magyarország legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő laboratóriumi hálózata.

A cégek összeolvadásából létrejövő cégcsoport a MERTCONTROL Group tagjaként, közös irányítással tevékenykedik a továbbiakban, a fő profiljukat megtartva.

Mertcontrol Hungary Kft., Kerepes, akkreditált mintavevő, gabona és takarmány ellenőrző és laboratórium.

Mertcontrol HL-LAB Kft., Debrecen, akkreditált mintavételi, vizsgáló és ellenőrző talaj- és környezetvédelmi laboratórium.

Mertcontrol Metric Kft., Komárom, akkreditált víz-, olaj, talaj mintavételi, vizsgáló és szakértői laboratórium.

Az egyesülés célja, hogy Partnereinket gyorsabban, hatékonyabban és még nagyobb szakértelemmel tudjuk kiszolgálni az ország bármely pontján.

A Mertcontrol Hungary Kft. és a Mertcontrol HL-LAB Kft. továbbra is várja megbízásaikat mintavételre, mezőgazdasági terményvizsgálatokra, szállítmányellenőrzésre, akkreditált mintázásokra (fizikai paraméterek, alveográfos vizsgálatok, mikotoxinok, szermaradványok, nehézfémek magyar és nemzetközi szabványok szerint).

Talajvizsgálatokkal és talajvédelemmel már nem csak Magyarország legnagyobb talajlaboratóriuma, a debreceni Mertcontrol HL-LAB Kft. (talajvizsgálat, talajvédelem, tápanyag gazdálkodás, talajszkennelés, környezetvédelmi vizsgálatok, geotechnika és talajmechanika, ivóvíz vizsgálat, bűzvizsgálat, szagmérés, emisszió mérés, hulladék vizsgálat és szakértői tevékenység), hanem a komáromi Mertcontrol Metric Kft. akkreditált laboratóriuma is rendelkezésükre áll a korábban megszokott színvonalon.

Komáromi irodánk továbbra is várja megbízásaikat klasszikus és nagyműszeres analitikai vizsgálatok területén (üzemanyagok, motorolajok, kenő- és hűtőfolyadékok, bioetanol, FAME vizsgálatok), a környezetvédelem és a kémiai biztonság különböző szakterületein (hatásvizsgálatok, engedélyeztetési eljárások, szakértői feladatok, környezetvédelmi megbízotti feladatok, hulladék-, talaj- és vízvizsgálatok, környezetvédelmi és munkaegészségügyi mérések).

Az egyesülés folyományaként Ügyfeleink minden eredménye egy rendszerben koncentrálódik, mely kiegészülve a cégen belüli rugalmas információ áramlással és gördülékeny ügyintézéssel egyedülálló, komplex szolgáltatást nyújt a mezőgazdaság és az ipar minden területén.

Kérdéseikkel keressenek minket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Horváth Imre | Mertcontrol HL-LAB

Tokaji Imre | Mertcontrol Metric

Kállay Csongor | Mertcontrol Hungary

Vissza az aktualitásokhoz