Bemutatkozás

TÖBB, MINT 70 ÉVE A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN

 

A MERTCONTROL csoport több, mint 70 éve van jelen a minőségellenőrzés területén Magyarországon.

Az 1951-ben alapított társaság a megalakulása óta volt állami ellenőrző szervezet, majd néhány nemzetközi minőség ellenőrző szervezet leányvállalata. 2006 óta a hazai piacon egyedüliként 100% magyar tulajdonú társaságként működünk, Mertcontrol Hungary Kft. néven, és képviseljük a bizalmukkal minket megtisztelő partnereinket. 2013-ban a Mertcontrol Hungary Kft. megvásárolta a kenőolajok, üzemanyagok és környezetanalitikai minták vizsgálatát végző, szakterületén országos hírnévvel rendelkező Metric Kft.-t, mely azóta Mertcontrol Metric Kft. néven tagja a Mertcontrol Groupnak. 2020. januárjában csatlakozott a Mertcontrol Grouphoz Magyarország egyik legjelentősebb talajvizsgáló laboratóriuma a HL-LAB, ezzel jelentősen bővítve a Mertcontrol vizsgálati palettáját.

Saját akkredtitált mintavevő hálózatunkon keresztül minőségi és mennyiségi ellenőrzéseket végzünk mezőgazdasági termények, talajok, műtrágyák, környezetvédelem, élelmiszer -, ásványolaj-, valamint fémipari területeken Magyarországon és a környező országokban.

A minőség ellenőrzéshez kapcsolódó laboratóriumi vizsgálatokat a három telephelyünkön található akkreditált laboratóriumainkkal végezzük.: Kerepesen főként terményvizsgálatokat, Komáromban környezetvédelmi-, ásványolaj- és fémipari vizsgálatokat,  Debrecenben pedig talaj-, gabona-, környezetvédemi- és élelmiszer vizsgálatokat végzünk. Szakértőink a mezőgazdaság,  a környezetvédelem, és a kémiai biztonság területén adnak a megbízóink részére szakmai támogatást.

A Mertcontrol nemzetközi hálózata lehetővé teszi, hogy ma már Európa szinte bármely pontján magas színvonalon az ügyfeleink rendelkezésére tudjunk állni, egy személyre szabott szolgáltatáscsomaggal. Mivel nemzetközi szervezetek által regisztrált tevékenységet folytatunk, ezért az általunk kiadott certifikátokat a gazdasági élet minden szereplője világszerte elismeri és elfogadja.