Aktualitások

A Kínai Hong Kong Egyetem nyerte a CUBE esettanulmányi versenyt

2024-04-30

A CUBE -  Corvinus Undergraduate Business Experience egy nemzetközi esettanulmányi verseny a Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapest Case Truck Community szervezésében.
 
A verseny nemezetköziségét misem bizonyítja jobban, minhogy a résztvevő 16 csapat 4 kontinensről érkezett, hogy megmérettessék tudásukat.
 
A verseny alatt megoldandó eseteket 3 magyar vállalat, köztük a Mertcontrol Hungary Kft. biztosította. A teljesen különböző gazdasági területeken teljesítő cégek üzleti - akár szervezeti struktúráikat is érintő - kérdéseikre innovatív, ugyanakkor könnyen és hatékonyan implementálható megoldásokat vártak. Az egyes esetek bonyolultságától függően eltérő mennyiségű idő állt a csapatok rendelkezésére, hogy eddigi tudásukra és kutatásaikra támaszkodva elkészítsék a végeredményt bemutató prezentációt.
 
A przentációkat a cégektől érkező szakmai zsűri előtt tartották, mely az eseményt követően kiértékelésre került. A több, mint egy hétig tartó verseny napok lezárásaként emlékezetes díjátadó ünnepség következett, melyen ügyvezető igazgatónk, Párkányi Gábor adta át a díjat a Hong Kong University diákjainak.
 
Örömünkre szolgál, hogy résztvehettünk az eseménysorozatban és hogy ilyen tehetséges fiatalokkal dolgozhattunk együtt, mint a CUBE esettanulmányi verseny diákjai.
 
Think out of the CUBE!
 

Vissza az aktualitásokhoz