Takarmánybiztonság? Akkor GMP+ !

Aktualitások

Takarmánybiztonság? Akkor GMP+ !

Takarmánybiztonság? Akkor GMP+ !

2022-09-20

Cégcsoportunk és a Feed Safety Bt közös szervezésében 2022.09.20-án kedden Takarmánybiztonság? Akkor GMP+ ! címmel szakmai partnertalálkozót tartottunk több mint 150 fő résztvevővel és meghívott előadókkal Lajosmizsén, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Nádas termében.

A rendezvényt Kállay Csongor a cégcsoportunk ügyvezető igazgatója nyitotta meg, majd ezt követően négy előadást hallgattuk meg.

Az első prezentációt, kiemelt vendégünk, Bram Schuit úr a GMP+ International Hollandia kereskedelmi igazgatója tartotta meg, melyben a GMP+ tanúsítási rendszer jelenéről és jövőjéről osztott meg néhány gondolatot velünk. Ezúton köszönjük neki, hogy szoros napirendje ellenére szakított időt rendezvényünkre.

Ezt követően az Agárközgazdasági Intézet képviseletében Dr. Potori Norbert kutatási igazgató előadásában kaptunk információt a legfrissebb adatokról a magyarországi terménypiac tekintetében. Külön köszönet azért, hogy kitekintést kaphattunk a jelenlegi globális piaci helyzetre is, mely hatással lehet a hazai agrárpiacra.

A harmadik előadónk Zsarnóci Csaba az OTP Nyrt Agrárágazati Igazgatóság főosztályvezetője a jelenlegi gazdasági környezetet figyelembe véve az agrárium számára elérhető banki finanszírozás kihívásairól, lehetőségeiről tájékoztatta a résztvevőket.

Majd végül, de nem utolsó sorban a Pannonwatt Zrt. részéről Mármarosi István operatív igazgató az energetikai kihívásokra ajánlott innovatív napenergia megoldásokról informálta a közönséget.

A szünetet követően Párkányi Gábor ügyvezető igazgatónk a GMP+ tanúsítási rendszer mintavételekkel és laboratóriumi vizsgálatokkal kapcsolatos protokolljainak változásaira hívta fel a figyelmet, konkrét gyakorlati tapasztalatokkal partnereinknek.

Az előadások sorát a Feed Safety Bt. ügyvezetője Pék András zárta, aki hasznos, tanácsokkal látta el a közönséget GMP+ rendszerük helyes működtetésével kapcsolatban.

A délelőtti programot ebéddel zártuk és jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel folytattuk a délutánt.

Köszönjük partnereinknek, hogy ezt a napot velünk töltötték és bízunk abban, hogy a kellemes beszélgetések mellett hasznos információval lettek gazdagabbak.

Előadóinknak köszönjük a színvonalas előadásokat.

Külön köszönet az alábbi cégeknek, hogy támogatásukkal rendezvényünk létrejöhetett!

GMP+ International Hollandia

OTP NyRt.

Pannonwatt Zrt.

Vissza az aktualitásokhoz